Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Premià de Mar

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Anna Marina

  Anna Marina

  Em dic Anna Marina, tinc 24 anys i aquest és el meu 5é curs ensenyant a Kids and Us. Després d'haver viscut als Estats Units, vaig decidir estudiar Filologia Anglesa, ja que l'idioma anglès i la literatura m'apassionen. M'agrada el cinema, viatjar, la pintura i la literatura. Gaudeixo molt treballant amb infants i veure'ls créixer alhora que aprenen idiomes.

 • Naiara

  Naiara

  Em dic Naiara i sóc filòloga anglesa. M'apassionen els idiomes des de petita perquè t'aporten molts coneixements de totes les distintes cultures en el món. La meva experiència amb l'ensenyament i els infants va començar quan hi vaig estar d'au-pair a Anglaterra cuidant d'infants i ajudant-los amb les tasques del col·legi. Estar al Kids&Us com a professora em dóna l'oportunitat d'ensenyar l'anglès, formar part del seu aprenentatge i gaudir de poder acompanyar-los en tot el procés.

 • Cristina

  Cristina

  Tinc 28 anys i m'encanta aprendre coses noves. Sóc filòloga, en procés de mestre de primària i des de sempre m'ha apassionat l'educació i l'anglès. He estat treballant en una escola d'Anglaterra durant dos anys. Treballar al Kids&Us és la perfecta combinació que em permet aprendre molt dels infants i cada dia són experiències que m'omplen com a persona.

 • Gemma

  Gemma

  Tinc 20 anys, i d'ençà que estic en contacte amb nens he pogut veure que són l'inici del coneixement de tota mena, i crec que poder ser professora és la oportunitat més gran per ser una guia d'aquests petits navegants d'idees. Els idiomes, i sobretot l'anglès, són totalment essencials per al futur dels infants, i per a mi és un plaer poder compartir aquest gran procés amb ells.

 • Yacine

  Yacine

  El meu nom és Yacine i sóc estudiant de literatura. M'agrada el cinema, llegir, la música, els idiomes i treballar amb infants. La meva experiència amb els infants va començar fent de monitora d'esplai amb 18 anys. Des d'aleshores, no he deixat de treballar amb infants, fent de monitora de lleure i donant classes d'anglès a Kids&Us. M'encanta tot allò que m'aporten els infants, gaudeixo donant classes i aprenc coses molt positives d'ells.

Compartiu-ho >