Kids&Us Premià de Mar

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Xènia Castells

  Xènia Castells

  M'agrada treballar amb nens perquè jo mateixa trec la nena que porto dins a l'hora de fer les activitats, i és més divertit per a tothom; gaudeixo ensenyant i veient que els nens aprenen amb mi, i és que ser mestre tracta d'aprendre a ensenyar, perquè ensenyant també s'aprèn. A l'aula transmeto valors als nens, que perdin les pors i la vergonya, i que expressin els seus sentiments.

 • Gemma

  Gemma

  Tinc 20 anys, i d'ençà que estic en contacte amb nens he pogut veure que són l'inici del coneixement de tota mena, i crec que poder ser professora és la oportunitat més gran per ser una guia d'aquests petits navegants d'idees. Els idiomes, i sobretot l'anglès, són totalment essencials per al futur dels infants, i per a mi és un plaer poder compartir aquest gran procés amb ells.

 • Yacine

  Yacine

  El meu nom és Yacine i sóc estudiant de literatura. M'agrada el cinema, llegir, la música, els idiomes i treballar amb infants. La meva experiència amb els infants va començar fent de monitora d'esplai amb 18 anys. Des d'aleshores, no he deixat de treballar amb infants, fent de monitora de lleure i donant classes d'anglès a Kids&Us. M'encanta tot allò que m'aporten els infants, gaudeixo donant classes i aprenc coses molt positives d'ells.

Compartiu-ho >