Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Premià de Mar

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Xènia Castells

  Xènia Castells

  M'agrada treballar amb nens perquè jo mateixa trec la nena que porto dins a l'hora de fer les activitats, i és més divertit per a tothom; gaudeixo ensenyant i veient que els nens aprenen amb mi, i és que ser mestre tracta d'aprendre a ensenyar, perquè ensenyant també s'aprèn. A l'aula transmeto valors als nens, que perdin les pors i la vergonya, i que expressin els seus sentiments.

 • Wyke Van Weelden

  Wyke Van Weelden

  "Hi! My name is Wyke. I am from a small town in the Netherlands. When I was young I always imagined myself living in an other country, so when I was 20, I went to Australia. There I learned a lot of English and nowadays I actually speak more English than Dutch (my mothertongue). Since I love travelling I also went to live in Spain and here I had the opportunity to work for Kids and Us Manresa. This will be my fourth year already and I am very excited to start this one in Vilassar and Premia. My hobbies are making music, travelling, teaching, reading and photography. See you around! Wyke"

 • Zac Highton

  Zac Highton

  Crec que els nens són el futur d'aquest món per tant m'agrada formar part del seu present a través de l'ensenyament d'una llengua tan important i necessària com l'anglès. A més em motiva ensenyar-la perquè quan un/a alumne/a sap comunicar-se s'obre a un món de possibilitats. Veure els nens millorar en l'aprenentatge d'aquesta llengua és molt gratificant i m'encanta formar part de la seva formació i adquisició de l'idioma.

 • Clara Garrit

  Clara Garrit

  Em dic Clara, tinc 21 anys i aquest és el meu 4t any al Kids and Us. M'agrada molt treballar amb infants, ja que em motiva molt el fet de ser un agent educatiu en les seves vides. M'apassiona el món de l'educació perquè et permet mantenir una relació recíproca amb els alumnes, i també ens dóna l'oportunitat per poder aprendre dels alumnes i de conèixer i treballar valors amb ells, els quals ens permet crear vincles que potencien encara més el seu aprenentatge.

 • Victoria Camps

  Victoria Camps

  M'agrada treballar amb nens i m'encanta l'anglès, així doncs que més perfecta convinació per a treballar al kids&us. M'agrada veure els progresos dels meus aumnes, i em sento feliç de saber que els nostres futurs nens i nenes podrán aconseguir un anglès quasi natiu. Poder ser professora, formar part en el seu procésd'aprenentatge de l'idioma i transmetre tots els meus coneixements als més petits, em fa sentir afortunada.

 • Nicolas Roses

  Nicolas Roses

  Treballar amb nens és una experiència en la qual no només ells són els que aprenen, sinó que jo mateix també aprenc molt amb els meus alumnes. Penso que aprendre anglès és molt important i que els hi obrirà moltes portes de cara al futur. El fet de veure'ls progressar és molt gratificant i fa que em senti més motivat i content i utilitzar aquesta energia a l'aula.

Compartiu-ho >